Karhunvartijan tasokkaat huoneistot Rukan ydinkeskuksessa


Rukan Karhunvartija huoneistot on suunniteltu sinulle, joka arvostat huoneiston ja palveluiden toimivuutta. Lomasi onnistuvuuden kannalta on tärkeää, että palvelut ovat saatavilla silloin kun niitä tarvitset.  Karhunvartija huoneistojen sijainti Rukan ydinkeskuksessa tekee lomastasi onnistuneen.  Karhunvartijan huoneistot ovat Rukan elämää sykkivässä keskustassa runsaan palvelutarjonnan ympäröimänä kivenheiton päässä eturinteen hisseiltä.


Rukan keskusaukion 10 ravintolaa ja kaupat ovat noin 100 metrin päässä Karhunvartijan huoneistoista.


Vapaa-ajan palvelut tarjoavat elämyksiä Rukalla ympäri vuoden. Kesän palvelutuotteita ovat eräsafarit, koskenlasku, kalliokiipeily ja kalastus Kuusamon ainutlaatuisessa luonnossa. Talvella ja keväällä sadan kilometrin latuverkosto ja Suomen parhaimmat 28 laskettelurinnettä takaavat upeat puitteet.


VALITSE VAIN PARASTA ainoastaan siten varmistat unohtumattomia lomakokemuksia itsellesi ja perheellesi. Varaa heti toiveittesi loma-asunto Rukalta. Soita Eerolle 0400 210281 ja varaa oma loma.


Lisätiedot